Bouwmaterialen  |   Hallenbouw  |  Renovatie

DIRECT ADVIES? Neem contact op

Contact | Over Ons

Nieuwbouw op nieuwe zichtlocatie in Gemert

Huisman Gemert is in 1962 opgericht en gevestigd aan de Zandstraat 9 te Gemert. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en zijn de grenzen van de huidige locatie bereikt. De tijd is nu aangebroken voor een nieuw en groter bedrijfspand. Om dit te realiseren is er een perceel ter grootte van 32.000 m2 aangekocht aan de Oost-Om te Gemert. De vergunning tot nieuwbouw is verleend en we zijn verheugd u te kunnen berichten dat de werkzaamheden begin 2021 van start zijn gegaan. We kijken er naar uit om u in 2022 op onze nieuwe locatie te mogen ontvangen!

Van alle gemakken voorzien

In het nieuwe moderne pand van 17.500 m2 hebben we meer mogelijkheden om u, onze klant, nog beter te bedienen. In de ontvangstruimte met showroom laten we u graag ons productaanbod zien onder het genot van een kopje koffie. De grotere opslag- en productiecapaciteit zorgt er samen met een efficiënte indeling voor dat wij onze goede prijs/kwaliteitsverhouding nog verder kunnen aanscherpen. De overdekte drive-in van 1.000 m2 zorgt ervoor dat u uw bouwmaterialen snel en comfortabel kunt meenemen. Ook betekent de nieuwbouw een verbeterde werkplek voor onze collega’s. De nieuwe locatie is gelegen aan de Oost-Om 29 te Gemert, een zichtlocatie aan de N272.

Duurzaam bouwen

Natuurlijk zet Huisman in op duurzaamheid. Op het dak van de nieuwbouw zullen circa 4.200 zonnepanelen worden geplaatst die voor wel 380 huishoudens elektriciteit zullen leveren. De CO2-voetafdruk wordt zo klein mogelijk gehouden met uiterst goede isolatie, een grote warmtepomp en intern transport door middel van elektrische heftrucks.