Bouwmaterialen  |   Hallenbouw  |  Renovatie

DIRECT ADVIES? Neem contact op

Contact | Over Ons

Update: Corona maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en zullen de aangescherpte maatregelen van de overheid respecteren en naleven. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten staan uiteraard voorop. Wij doen onze uiterste best om u onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter ontkomen ook wij er niet aan om aangescherpte maatregelen te treffen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Corona maatregelen particuliere klanten

  • Het is alleen mogelijk om vooraf bestelde bouwmaterialen op te halen
  • U kunt alleen bestellen via onze webshop, email of telefoon
  • U kunt alleen vooraf of per pin op locatie betalen
  • U wordt geïnformeerd wanneer de spullen voor u klaar liggen en wanneer u deze kunt afhalen.
  • Indien u zonder bestelling bouwmaterialen komt afhalen, wordt u niet geholpen en gevraagd zich weer naar huis te begeven.

Corona maatregelen zakelijke klanten

  • Voor zakelijke klanten gelden onze algemene maatregelen

Algemene corona maatregelen

(1) Houdt u zich aub aan de richtlijnen van het RIVM en houdt tenminste 1.50m afstand en blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Kom indien mogelijk alleen. Wanneer er meerdere personen in het voertuig aanwezig zijn verzoeken wij u dat 1 persoon per voertuig het verkoopkantoor betreed.

(2) Onze sterke voorkeur geniet dat u bestellingen via onze webshop dan wel telefonisch of per mail plaatst. Wij trachten uw bestelling gereed te hebben staan wanneer u komt afhalen. Het kan vanwege drukte voorkomen dat u even zult moeten wachten, wij vragen uw begrip hiervoor.

(3) Heeft u vragen over uw bouwproject ? U kunt tijdens onze reguliere openingstijden altijd telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0492-338585 of per email bouwmaterialen@huisman.nl

(4) Tenzij u een zakelijke klant bent welke op rekening koopt, kan er alleen nog maar contactloos of per pin betaald worden. Contante betalingen zullen wij met ingang van 25-03-2020 niet meer accepteren.

(5) De receptie op het hoofdkantoor is gesloten. Wanneer u arriveert zal de slagboom voor u geopend worden waarna u door kunt rijden naar het verkoopkantoor van de bouwmaterialen welke zich achter op het terrein bevindt.

(6) In het verkoopkantoor zullen maximaal 2 personen toegelaten worden.
Indien er meer dan 2 personen aanwezig zijn zullen wij u verzoeken in uw voertuig te wachten.

(7) Wij zullen zorg dragen dat een van onze heftruckchauffeurs zo spoedig mogelijk uw bestelling bij uw voertuig neer zal zetten en indien mogelijk laden. Wij vragen u ook om hierbij de 1.50m afstand te respecteren, gelieve uw lading te zekeren nadat de heftruckchauffeur vertrokken is.