• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Over ons

WIE IS HUISMAN GEMERT?

In 1962 richtte Louis Huisman Sr. het bedrijf op in Gemert nadat hij in Friesland gedurende ± 20 jaren een soortgelijk bedrijf had geleid. Louis Huisman & Zn. B.V. is blijven groeien nadat zonen Epco, Louis, Joop en zwager Martin de leiding in 1980 overnamen. De directie bestaat nu uit zoon Louis en kleinzoon Richard Huisman, die samen met 65 deskundige medewerkers u graag van dienst zijn.

WAT DOET HUISMAN GEMERT?

In onze afdeling hallenbouw verzorgen wij bouwwerken vanaf het ontwerp tot op de bouwplaats, adviseren en informeren u altijd geheel vrijblijvend. Als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle benodigde tekeningen en berekeningen. Wij bieden ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. Wij werken zoveel mogelijk in standaard maat en systeem, afwijkingen hierop kunnen echter flexibel worden ingepast. Naast nieuwbouw verzorgen wij ook de gehele renovatie van uw bestaande daken, zowel asbest-houdend, als asbest-vrij. Kortom, full-service van Huisman bij het realiseren van uw bouwplannen. Tevens levert Huisman Gemert een zeer groot scala aan bouwmaterialen voor de “droogbouw” aan zowel de bouwmaterialenhandel, als aannemers en particulieren. Van bouwstaalmatten en bewapeningsstaal voor in de fundering tot nok afdichting. En alles wat u nodig heeft voor de afwerking van uw gebouw. Zoals diverse soorten wand- en dak bekleding, van sandwichpanelen tot enkelwandig staal tot cementgebonden producten. Maar ook voor multiplexdakgotengordingenstaalprofielen, potdekselplanken en tuinhout bent u bij Huisman aan het juiste adres.

WAAR vindt u HUISMAN GEMERT?

In vele landen en continenten kunt u het bekende Huisman Gemert logo in de nok vinden. Onder andere in Duitsland, België, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Polen, Bosnië, Gambia, Suriname, Curaçao en Canada. In Duitsland en België bouwen we zelf, in de overige landen leveren we bouwpakketten. Deze kunnen door het doordachte en eenvoudige systeem gemakkelijk door lokale bedrijven gemonteerd worden. Eventueel kunnen we u ook in contact brengen met Nederlandse montagebedrijven die de montage(begeleiding) ter plekke voor u kunnen verzorgen. Huisman Gemert Werf Bovenaf

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+