• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Constructie

Spanten staalconstructie:

De stalen spanten worden in vrije overspanning gemaakt van IPE/HEA profielen. Het staal wordt gestaalstraald en behandeld met een zinkfosfaat coating tegen roestvorming. Deze coating is op een alkydbasis, milieuvriendelijk, niet giftig en geeft een goede bescherming tegen roestvorming. Tegen meerprijs kan het staal thermisch verzinkt worden.

Spanten houtconstructie:

Voor onze houtbouw loodsen passen wij houten spantconstructies toe. Deze worden gemaakt van vurenhout, dik 10 cm, met hoekversteviging van dubbelwandig multiplex en thermisch verzinkte stalen trekstangen. Tegen meerprijs kan het hout worden geïmpregneerd.

Windverbanden:

Tussen de spanten monteren wij kruizen van thermisch verzinkte stalen staven Ø16 mm met een speciaal aanschroefsysteem. Tussen de spantpoten kruizen van stripstraal met speciale spanwartels. In de grotere loodsen tevens winddrukstaven van vierkante buis.

Gordingen:

Wij leveren zowel vurenhouten als verzinkt stalen gordingen.

Vurenhout volgens sterkte-berekening, gemonteerd op de spanten. De gordingen worden aan elkaar verbonden d.m.v. een Huisman-systeem haaklas, welke zowel op trek als op druk belast kan worden zonder uit elkaar te breken. Als extra versteviging monteren wij in het midden van elk spantvlak bandstaal over de gordingen. Tegen meerprijs kunnen de gordingen worden geïmpregneerd. Dit geeft het hout een additionele bescherming tegen schimmelvorming, rot en insecten.

Tevens heeft u de keuze om verzinkt stalen gordingen toe te passen, deze worden vooral toegepast bij een dakbedekking van panelen of enkelwandig staalplaat. De stalen gordingen worden geleverd in Z/C profielen volgens de sterkteberekening.

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+